Als Folge der anhaltenden Rezession geht (statistisch) einer von sechs Amerikanern jeden Tag hungrig schlafen. In der Tradition der amerikanischen Charity hat der KRAFT Lebensmittelkonzern dagegen die sehr werbewirksame Kampagne “Feeding America” http://feedingamerica.org/faces-of-hunger.aspx gestartet und kombiniert dabei die Leidenschaft der Amerikaner für Wettbewerb, Wohltätigkeit und Ballspiele mit Fernsehkochshowköchen – natürlich alles nur für den guten Zweck.
Die Neelys, ein ganz gräßlich sympathisches Köchepaar, stellen ihre besten Rezepte zur Verfügung: http://tinyurl.com/29jza4g – das folgende hier stehe pars pro toto.
Wie kann man diesen Müll bloß Essen nennen?
Neely’s Muffuletta
What You Need
3/4 cup KRAFT Mayo with Olive Oil Reduced Fat Mayonnaise
1/4 cup KRAFT Zesty Italian Dressing
3/4 cup each chopped drained black and stuffed green olives
1/2 cup chopped drained canned artichoke hearts
4 ribs celery, chopped (about 1 cup)
1/4 tsp. Ground black pepper
1 round Italian bread loaf (10 inch)
6 slices each OSCAR MAYER Deli Fresh Shaved Cajun Seasoned Chicken Breast, Shaved French Dip Flavored Roast Beef, Shaved Smoked Ham, Shaved Smoked Turkey Breast
4 KRAFT DELI DELUXE Process American Cheese Slices
Make It
MIX mayo and dressing in medium bowl; stir in next 5 ingredients.
CUT bread horizontally in half. Hollow top slightly; discard removed bread or save for another use.
FILL bottom half of bread with layers of half the olive mixture, meat and cheese; cover with remaining olive mixture and bread top. Wrap tightly in plastic wrap. Refrigerate 1 hour